به گزارش مفدا – گناباد، علی گیوزاد با اعلام این خبر گفت: ثبت نام داوطلبان از امروز شنبه ۲۵ فروردین ماه آغاز و تا روز جمعه ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: کلیه دانشجویان علاقهمند به فعالیت در شورای صنفی دانشکدههای پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و بهداشت و خوابگاههای دانشجویی فجر ، ناصری و اندیشه دانشگاه بایستی جهت ثبت نام به امور خوابگاه های دانشجویی مراجعه نمایند؛ ضمنا هر دانشجو صرفا میتواند فقط در یک شورای صنفی واحد (دانشکده یا خوابگاه) عضویت داشته باشد.
دبیر کمیته اجرایی انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه فرایند انتخابات شورای صنفی در همه واحدهای دانشگاهی شامل دانشکدهها و خوابگاههای دانشجویی به صورت همزمان انجام خواهد گرفت، تصریح کرد: نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان در روز یکشنبه دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ اعلام و مهلت اعتراض داوطلبان رد صلاحیت شده نیز تا روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ خواهد بود.
وی اضافه کرد: تبلیغات نامزدهای تأیید صلاحیت شده نیز از روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ آغاز و در روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ پایان میپذیرد.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: فرایند رأیگیری نیز از ساعت ۸ صبح روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به صورت مجازی آغاز و تا ساعت ۲۰ همان روز ادامه خواهد داشت.
گیوزاد خاطر نشان کرد: ایجاد بستر مناسب برای مشارکت فعال دانشجویان در امور رفاهی، پررنگ نمودن نقش مشورتی دانشجویان، افزایش آگاهی دانشجویان با تکالیف و حقوق مرتبط با دانشجویان، بهرهمندی دانشگاه از ظرفیتهای خلاق دانشجویی، انعکاس مشکلات صنفی دانشجویان به مسئولین زیربط و ارتقاء زمینههای همفکری و همدلی دانشجویان به مسئولان دانشگاه از جمله اهداف تشکیل شوراهای صنفی دانشجویان است.
شرایط عضویت و نامزدی دانشجویان در شورای صنفی دانشجویان
تمامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گناباد که بر اساس ماده پنج آیین نامه اجرایی شورای صنفی، شرایط عضویت و نامزدی دانشجویان در شورای صنفی دانشجویان دارای شرایط ذیل باشند، میتوانند داوطلب عضویت در شورای صنفی دانشجویان گردند.
۱- تابعیت جمهوری اسلامی ایران
۲- التزام به قانون اساسی و اصل ولایت فقیه و قوانین موضوعه کشور
۳- حسن شهرت، قانون مداری و رعایت اخلاق اسلامی و حرفه ای
۴- گذراندن حداقل یک ترم تحصیلی در همان مقطع
۵- دارابودن معدل کل حداقل ۱۴ برای مقطع کارشناسی، ۱۵ برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای و ۱۶ برای مقطع دستیاری و دکتری تخصصی phD
۶- نداشتن حکم محکومیت در شورای انضباطی
۷- مشروط نبودن نیمسال پیشین یا نداشتن دو نیمسال مشروطی غیر متواری
۸- عدم مسئولیت و عضویت در شورای مرکزی کانون ها و تشکل های اسلامی دانشجویی به صورت همزمان
۹- هر دانشجو صرفا میتواند در یک شورای صنفی واحد دانشگاهی (خوابگاه، دانشکده و مراکز آموزشی، درمانی) عضویت داشته باشد.
۱۰- ارائه گواهی از معاونت آموزشی مبنی بر اینکه مدت باقی مانده از دوران تحصیل، بدون احتساب ترمی که در آن انتخابات برگزار میگردد، کمتر از ۲ ترم نباشد (به استثناء دانشجویان کارورز دکتری حرفه ای).
۱۱- دانشجویان مشمول قوانین آموزشی میهمان، نمیتوانند عضو شورای صنفی شوند.
۱۲- مرجع رسیدگی به تایید صلاحیت داوطلبان شوراهای صنفی دانشجویان، کمیته اجرایی انتخابات دانشگاه میباشد.
۱۳- وظیفه نظارت و رسیدگی بر شکایات و تخلفات انتخابات در شورای صنفی واحدهای دانشگاه بر عهده هیأت نظارت دانشگاه است و در رسیدگی بر شکایات و تخلفات کمیته های هماهنگی امور رفاهی و صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه و یا در مرحله تجدید نظر بر عهده هیأت مرکزی نظارت است.