به گزارش مفدا – گناباد، فائزه محنت بر دبیر انجمن علمی - دانشجویی بهداشت عمومی مدیریت تعالی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی گناباد اظهار کرد: به همت انجمن علمی - دانشجویی بهداشت عمومی و با همکاری اداره مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی این دانشگاه کارگاه آموزشی با عنوان "ارتباط موثر و زبان بدن" ویژه دانشجویان در روز دوشنبه دهم اردیبشهت ماه ۱۴۰۳ با تدریس زهره خدادادی، کارشناس سلامت روان اداره مشاوره در محل تالار دکتر روحانی برگزار شد.
وی افزود : هدف از برگزاری این دوره را می توان ، نیاز به اهمیت و ضرورت ارتباط موثر با دانشجویان، اساتید و به طور کلی نحوه برخورد مناسب دانشجویان با افراد جامعه دانست. زمانی که صحبت از ارتباط موثر میشود، ممکن است این طور با خودمان فکر کنیم که چون دوستان زیادی داریم، به خوبی به این مهارت مسلط هستیم. بیخبر از آن که برای دستیابی به این مهارت، نیازمند آموزش و رعایت اصول مشخص شده میباشیم.
دبیر انجمن علمی - دانشجویی بهداشت عمومی مدیریت تعالی فرهنگی این دانشگاه عنوان کرد: برخلاف باور عموم، منظور از ارتباط موثر چیزی فراتر از تبادل اطلاعات است. ارتباط موثر به معنای فهم احساسات و هدفی است که در پشت هر اطلاعات میباشد. به عبارت دیگر برای آن که به طور دقیق بدانید مهارت ارتباط موثر چیست، لازم است بدانید مهارت گوش دادن موثر چیست و آن را یاد بگیرید تا بتوانید تمامی زوایا و معانی موضوعات بیان شده را متوجه شوید. از این رو آموزش مهارت مهمی مانند ارتباط موثر به شما کمک میکند که بدانید در جلسات کاری چطور صحبت کنید، برخوردی تأثیرگذار بر مشتریان داشته باشید ، از چه روش هایی برای متقاعد کردن افراد استفاده کنید و در نهایت احساس رضایت درونی بیشتری را تجربه کنید.
وی ادامه داد: در این جلسه ۳۰ نفر از دانشجویان علوم پزشکی شرکت نمودند که برای تمامی شرکت کنندگان گواهی معتبر صادر میگردد.
شایان ذکر است در این کارگاه به شیوه های ارتباطی، ارتباط سالم،موانع ارتباط سالم،مهارت های ارتباطی پایه و مهارت های ارتباطی پیشرفته،انواع ارتباط کلامی و غیرکلامی، انواع سبک های ارتباطی و مولفه های موثر در ارتباط سالم پرداخته شد.