به گزارش مفدا – گناباد، زهره خدادادی در این باره اظهار کرد: خانواده مهمترین نهاد تربیتی و تأمین کننده نیازهای روانی و اجتماعی هر فرد بوده و بسیاری از مسایل روزمره دانشجویان که در فضای مستقل از خانواده به دنبال تحصیل علم و معرفت هستند از طریق والدین و ارتباط و تعامل مناسب با آنان امکانپذیر است.
وی ادامه داد: آگاهی خانوادهها از وضعیت آموزشی، روانی، رفاهی و... فرزندان در دوران دانشجویی و ارتباط آنان با برنامهریزان و مسئولان دانشگاهی میتواند موجب ارتقاء سطح فکری، اخلاقی و... این قشر و جبران کاستیها و پیشگیری از هر گونه آسیب گردد.
مدیر اداره مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی ایرانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد افزود: در ایام ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دانشگاه، کارگاه «تعامل خانواده با دانشگاه» ویژه خانوادهها و والدین این دانشجویان برگزار شد.
خدادادی تصریح کرد: هدف از برگزاری این کارگاه، آشنا نمودن خانوادهها و والدین با اهداف و فعالیتهای اداره مشاوره، کمک به افزایش همدلی خانواده با دانشجو، آشنایی والدین با ویژگیهای دوران جوانی، افزایش حمایت اجتماعی از دانشجویان از طریق بهبود کیفیت ارتباط خانواده آنها، پیشگیری از آسیبهای روانی و اجتماعی، افزایش آگاهی و مهارت اولیاء در زمینه مسایل مربوط به زندگی دانشجویی، کمک به سازگاری بهتر دانشجو با محیط از طریق ارتباط با خانواده ها بوده است.
گفتنی است غرفه معرفی خدمات مرکز مشاوره توسط همتایاران سلامت روان ویژه دانشجویان و والدین آنها برپا گردید.